Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.03. 2019
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křehký jablkový koláč se šlehačkou

fotka Křehký jablkový koláč se šlehačkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Křehký jablkový koláč se šlehačkou:

těsto  | 3 vejce  | 1 prdop  | 400 g hl. mouky  | 200 g másla  | 200 g cukru moučka  | 1 vanilk. cukr  | náplň  | 1 lžíce skořice  | 100 g cukru moučka  | 1 šlehačka  | 6 jablek

Postup přípravy receptu Křehký jablkový koláč se šlehačkou:

Vypracujeme hladké těsto. Větší a kyselejší jablka očistíme a nastrouháme.
Těsto vypracujeme do vymazaného pekáče a zvedneme okraje. Narovnáme na něj 2 - 3 cm vysokou vrstvu strouhaných jablek. Pocukrujeme, posypeme skořicí a pečeme dorůžova.
Po vyjmutí z trouby nalijeme na horký koláč necelou šlehačku, která se do něj krásně vsákne. Koláč se šlehačkou podáváme vlažný nebo studený.


Fotky receptu Křehký jablkový koláč se šlehačkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křehký jablkový koláč se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !