Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křehký kapustový koláč

fotka Křehký kapustový koláč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Křehký kapustový koláč:

120 g polohrubé mouky  | 40 g tuku  | 4 PL vody  |  olivový olej  | 500 g kadeřavé kapusty  | 3 stroužky česneku  | 400 g Šmakouna  | 1 vejce  | 200 ml mléka  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Křehký kapustový koláč:

Z mouky, tuku a vlažné vody vypracujeme těsto, které zabalíme do fólie a necháme cca 20 minut v chladnu. Omytou kapustu povaříme v osolené vodě, mírně povařenou vyjmeme, necháme okapat a pokrájíme na nudličky. Těsto vyválíme, přendáme na zapékací formu, potřeme olejem, navrstvíme kapustu, osolíme, opepříme a ochutíme drceným česnekem. Šmakouna nakrájíme na plátky, přidáme na kapustu, zalijeme vejcem rozšlehaným v mléce a dáme upéct do trouby.


Fotky receptu Křehký kapustový koláč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křehký kapustový koláč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !