Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.06. 2019
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křehký kynutý závin

fotka Křehký kynutý závin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Křehký kynutý závin:

30 dkg polohr. mouky  | 8 dkg cukru  | 10 dkg tuku  | 1,5 dkg droždí  | 2-3 lžíce tekutiny  | 1 křep. vajíčko (lze i bez něj)

Postup přípravy receptu Křehký kynutý závin:

Kynuté těsto zpracujeme obvyklým způsobem a ihned rozválíme, naplníme jablky se skořicí, cukrem, rozinkami, slunečnicovými semínky, zabalíme a dáme na hodinu kynout na olejem vymazaný a moukou vysypaný plech.


Fotky receptu Křehký kynutý závin:

Křehký kynutý závin
Křehký kynutý závin
Křehký kynutý závin
Křehký kynutý závin
Křehký kynutý závin
Křehký kynutý závin
Křehký kynutý závin
Fotky vložil: damami,kozaroza,alenab 
Hodnocení receptu Křehký kynutý závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !