Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehoučký plněný závin

fotka Křehoučký plněný závin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Křehoučký plněný závin:

350 g mouky  | 1/2 balíčku prášku do pečiva  | 50 g cukru  | 1 vejce  | 1 žloutek  | 2-3 lžíce vlažného mléka podle potřeby  | 150 g změklého másla  | 1 bílek na potření  | Náplň:  | 150 g pomletého máku  | 60 g cukru  | 1 balíček vanilkového cukru  | 50 g nastrouhané čokoládu  | 2 lžíce rumu  | 6 lžic mléka

Postup přípravy receptu Křehoučký plněný závin:

Z uvedených přísad vypracujeme těsto, vyválíme ho na prst silně, potřeme náplní, stočíme, potřeme bílkem, přendáme na pečícím papírem vyložený plech a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C asi 40 min. do zlatova. Po upečení pocukrujeme.
Náplň:
Přísady pro náplň dobře povaříme.
TIP: Místo makové nádivky, můžeme použít tvarohovou, hustou jablečnou, ořechovou, nebo zavařeninu atd.


Fotky receptu Křehoučký plněný závin:

Křehoučký plněný závin
Křehoučký plněný závin
Křehoučký plněný závin
Křehoučký plněný závin
Křehoučký plněný závin
Křehoučký plněný závin
Křehoučký plněný závin
Fotky vložil: Mangovka,hanina51 
Hodnocení receptu Křehoučký plněný závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !