Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krém Brullé

fotka Krém Brullé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krém Brullé:

750 ml smetany  | 5 žloutků  | 75 g vanilkového cukru  | 2 vanilkové lusky  | 4 lžičky hnědého cukru  | 2 lžičky Amaretta (lze vynechat)

Postup přípravy receptu Krém Brullé:

Smetanu svařte s vanilkovým cukrem a přidejte dužinu z lusků. Do vlažné hmoty vmíchejte žloutky s likérem. Vzniklou směs naplňte do šálků nebo zapékacích misek. Do pekáče nalijte vodu, vložte misky s krémem, misky by měly být ponořeny alespoň do poloviny. Pečte v troubě předehřáté na 70 stupňů asi hodinu, poté zvyšte teplotu na 80-90 stupňů a zvolna pečte další hodinu. Před dopečením můžete krém posypat hnědým cukrem a krátce grilovat, dokud nevznikne zlatavá krusta. Po upečení nechte vychladnout a dejte do lednice.


Fotky receptu Krém Brullé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krém Brullé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek