Čas malinČas malin Léto - čas jahodLéto - čas jahod Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.07. 2019
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krém Brullé

fotka Krém Brullé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krém Brullé:

750 ml smetany  | 5 žloutků  | 75 g vanilkového cukru  | 2 vanilkové lusky  | 4 lžičky hnědého cukru  | 2 lžičky Amaretta (lze vynechat)

Postup přípravy receptu Krém Brullé:

Smetanu svařte s vanilkovým cukrem a přidejte dužinu z lusků. Do vlažné hmoty vmíchejte žloutky s likérem. Vzniklou směs naplňte do šálků nebo zapékacích misek. Do pekáče nalijte vodu, vložte misky s krémem, misky by měly být ponořeny alespoň do poloviny. Pečte v troubě předehřáté na 70 stupňů asi hodinu, poté zvyšte teplotu na 80-90 stupňů a zvolna pečte další hodinu. Před dopečením můžete krém posypat hnědým cukrem a krátce grilovat, dokud nevznikne zlatavá krusta. Po upečení nechte vychladnout a dejte do lednice.


Fotky receptu Krém Brullé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krém Brullé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !