Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.03. 2019
Dnes má svátek Marian
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krém Brullé

fotka Krém Brullé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krém Brullé:

750 ml smetany  | 5 žloutků  | 75 g vanilkového cukru  | 2 vanilkové lusky  | 4 lžičky hnědého cukru  | 2 lžičky Amaretta (lze vynechat)

Postup přípravy receptu Krém Brullé:

Smetanu svařte s vanilkovým cukrem a přidejte dužinu z lusků. Do vlažné hmoty vmíchejte žloutky s likérem. Vzniklou směs naplňte do šálků nebo zapékacích misek. Do pekáče nalijte vodu, vložte misky s krémem, misky by měly být ponořeny alespoň do poloviny. Pečte v troubě předehřáté na 70 stupňů asi hodinu, poté zvyšte teplotu na 80-90 stupňů a zvolna pečte další hodinu. Před dopečením můžete krém posypat hnědým cukrem a krátce grilovat, dokud nevznikne zlatavá krusta. Po upečení nechte vychladnout a dejte do lednice.


Fotky receptu Krém Brullé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krém Brullé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice