Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krém z bílé čokolády s bazalkou a malinami

fotka Krém z bílé čokolády s bazalkou a malinami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Krém z bílé čokolády s bazalkou a malinami:

300 ml 12% smetany  | 1 velký svazek bazalky  | 300 g kvalitní bílé čokolády, nalámané nebo nasekané na kousky  | hrst malin, borůvek nebo jiného drobného ovoce

Postup přípravy receptu Krém z bílé čokolády s bazalkou a malinami:

1. Smetanu v kastrůlku pomalu zahřívejte. Většinu lístků bazalky drobně nasekejte, pár nechte na ozdobu. Stonky přidejte ke smetaně; až se přiblíží k bodu varu, stáhněte ji a nechte pět minut stát, aby nasákla vůní bazalky. Vyjměte stonky, lehce zahřejte a za stálého promíchávání ve smetaně rozpusťte čokoládu. Vmíchejte nasekanou bazalku a nechte vychladnout.
2. Krém rozlijte do sklenic nebo misek a pak dejte pořádně vychladit do lednice. Podávejte ozdobené drobným ovocem a bazalkou.


Fotky receptu Krém z bílé čokolády s bazalkou a malinami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krém z bílé čokolády s bazalkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !