Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křemenáče s rýží

fotka Křemenáče s rýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Křemenáče s rýží:

300 g rýže  | 250 g křemenáčů  | 100 g másla  | 2 rajčata  | 1 zelená paprika  | 1-2 cibule  | dle chuti petrželka  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl

Postup přípravy receptu Křemenáče s rýží:

Na polovině másla osmahneme nadrobno nasekanou cibulku. Přidáme papriku nakrájenou najemno, podlijeme vodou a podusíme. Přidáme na plátky nakrájené křemenáče, spařená oloupaná rajčata nakrájená na kostičky, nasekanou petrželku, osolíme a dusíme doměkka. Rýži propláchneme a osmahneme na zbylém másle, přilijeme vodu (rýže nesmí být zcela potopená) a vaříme 25 minut doměkka. Houbovou směs promícháme s uvařenou rýží a podle chuti osolíme a opepříme.


Fotky receptu Křemenáče s rýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křemenáče s rýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !