Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.09. 2018
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krémová květáková polévka s plísňovým sýrem

fotka Krémová květáková polévka s plísňovým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krémová květáková polévka s plísňovým sýrem:

1/2 květáku  | 25 g másla  | 750 ml zeleninového vývaru z kostky  | 125 ml smetany  | 75 g plísňového sýru  | dle chuti: sůl, pepř a muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Krémová květáková polévka s plísňovým sýrem:

Květák rozebereme na růžičky a propláchneme. Rozehřejeme máslo a přidáme květák, který opekáme asi 5 minut na mírném ohni. Přidáme bujon a smetanu a vaříme asi 10 minut pod pokličkou, dokud není květák měkký.
Rozmixujeme, osolíme, opepříme a přidáme muškátový oříšek.
Před podáváním přidáme do polévky rozdrobený plísňový sýr.


Fotky receptu Krémová květáková polévka s plísňovým sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krémová květáková polévka s plísňovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !