Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krémové rizoto

fotka Krémové rizoto
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krémové rizoto :

1.5 hrnku kulatozrnné rýže  | 1 kostka zeleninového vývaru  | 1 smetana na vaření  | 100 g másla  | 1 lžička hladké mouky  |  sůl  |  pepř  | 1 větší vejce  | 100 g žapionů  | 1 menší cuketa  | 2 rajčata  |  čerstvá petržel na ozdobení

Postup přípravy receptu Krémové rizoto :

1. Připravíme vývar a uvaříme v něm rýži. Pokrájíme žampiony a rajčata a spolu s cuketou je na másle orestujeme.

2. Směs poprášíme hladkou moukou, osolíme a jemně opepříme.

3. Hotovou rýži přidáme na směs a promícháme se zeleninou. Přilijeme smetanu a krátce povaříme, aby se všechny chutě propojily.

4. Podáváme dozdobené čerstvou petrželkou.


Fotky receptu Krémové rizoto :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krémové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !