Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kreolské maso

fotka Kreolské maso
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kreolské maso:

3 lžíce sádla  | 1 kg zadního hovězího masa  | 2 cibule  | 2 stroužky česneku  | 1 l vývaru  | 200 ml bílého vina  | 2 zelené papriky  | 500 g žlutých rajčat  | 1 menší tykev  |  5 brambor  | 1 malý celer s natí  | 5 bobkových listů  | 5 kuliček pepře  | 1 lžíce čerstvého tymiánu  | nebo 1 lžička sušeného  |  sůl  | 1 lžička chilli papriček  |  3 broskve  | 3 jablka

Postup přípravy receptu Kreolské maso:

Na sádle opečeme na kousky nakrájené maso dohněda, přidáme drobné nakrájenou cibuli a česnek a znovu opečeme. Zalijeme vývarem a vínem a dusíme dopoloměkka. Přidáme na kostky nakrájenou papriku, rajčata. tykev, brambory, celer i s natí, bobkový list, pepř, tymián, dolijeme vývarem, osolíme a dusíme doměkka. Pak přidáme drcené pálivé čile papričky, na plátky krájené oloupané broskve a jablka, podusíme a podáváme.


Fotky receptu Kreolské maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kreolské maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !