Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křepelka

fotka Křepelka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Křepelka:

2 křepelky  | 50 g libového špeku  | 2 tenké telecí párky  | 4 plátky syrové šunky  | 1 cibule  | 80 g másla  | 1/2 sklenky bílého vína  | 1/4 l vývaru  | 1 lžíce mouky  | 1/2 citrónu  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Křepelka:

Křepelky zabalíme do špeku, osolíme, opepříme. Telecí řízky zabalíme do šunky a upevníme nití. Na pánvi zpěníme cibuli, přidáme křepelky a opečeme. Zalijeme je horkým vývarem a vínem a dusíme asi 60 min. Vše vyjmeme. Maso a špek nakrájíme nadrobno a přidáme do polévky. Křepelky na másle opečeme a polijeme omáčkou, Přidáme mouku a dusíme ještě 10 min. Nakonec přidáme citr. šťávu.


Fotky receptu Křepelka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křepelka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !