Použité suroviny receptu Krevety v thajském zeleném karí:
400 ml nízkotučného kokosového mléka
| 1 hrnek zeleninového bujonu z kostky
| 2 lžíce sojové omáčky
| 1/2 lžičky zelené karí pasty
| 450 g syrových, oloupaných a očištěných krevet
| 8 jarních cibulek nakrájených na tenká kolečka
| 1 velké rajče - posekané
| 1 lžíce limetkové šťávy
Postup přípravy receptu Krevety v thajském zeleném karí:
Ve velkém rendlíku smíchejte kokosové mléko, bujon, sojovou omáčku a karí pastu. Směs přivedte na středním až velkém plameni k varu. Přidejte krevety a cibuli a vařte je, dokud nezbělají.
Rendlík odstavte z ohně a nakonec do pokrmu vmíchejte kousky rajčete s limetkovou štávou. Karí podávejte s hnědou rýží.
Fotky receptu Krevety v thajském zeleném karí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!