Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkonošský toč

fotka Krkonošský toč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Krkonošský toč:

1 kg brambor  | 400 ml mléka  | 4 stroužky česneku  | 75 g strouhanky  | 1 lžička sušené marojánky  |  sůl podle chuti  | 2 lžíce škvarků  |  bylinky

Postup přípravy receptu Krkonošský toč:

Brambory oloupeme, nastrouháme do mísy a vymačkáme přebytečnou vodu. Ohřejeme mléko, česnek oloupeme a utřeme ho, škvarky nasekáme najemno. Vymačkané brambory přelejeme teplým mlékem, přidáme utřený česnek a škvarky. Podle chuti okořeníme, osolíme. Vše důkladně promícháme. Vymažeme plech s vyšším okrajem a rozetřeme na něj rovnoměrně bramborou směs. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 200 C asi 20 minut dozlatova. Ještě horkou silnou bramborovou placku stočíme opatrně do rolády, nakrájíme na kolečka a ozdobíme lístky bylinek.


Fotky receptu Krkonošský toč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krkonošský toč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !