Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krocan na šalvěji

fotka Krocan na šalvěji
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krocan na šalvěji:

1 krocan nebo krůta  |  šalvěj  |  rozmarýn  | 1 citrón  | 1 lžíce olivového oleje  |  sůl  |  pepř  | 150 g slaniny

Postup přípravy receptu Krocan na šalvěji:

Krocana vykostěte a maso nakrájejte na přibližně stejně velké kostky.
Nasekanou šalvěj, rozmarýnu, citronovou šťávu a olej dejte do velké misky, osolte a opepřete. Rozmíchejte a krocaní maso vložte do marinády tak, aby bylo zcela ponořené. Zakryjte a nechte přes noc v ledničce marinovat.
Proužky slaniny rozkrájejte na čtvrtiny.
Srolujte slaninu pokud možno na velikost kostek masa.
Složenou slaninu, maso a listy šalvěje navlékněte střídavě na špíz.
Špízy položte na grilovací rošt, vložte do grilovací misky a grilujte na předehřátém, středně teplém grilu 30 minut. Často otáčejte a potírejte marinádou. Hotové ihned podávejte, ozdobené čerstvými listy šalvěje.

Podávejte s bílým chlebem a salátem nebo vařenou rýží.


Fotky receptu Krocan na šalvěji:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krocan na šalvěji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !