Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krocan po brazilsku

fotka Krocan po brazilsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krocan po brazilsku:

1 kg krocana  |  žaludek a játra z krocan  | 40 g šunky  | 1 vejce  | 100 g slaniny  | 30 g cibule  | 10 g česneku  | 20 g soli  | 2 g pepře  | 100 g másla  | 120 g žemle

Postup přípravy receptu Krocan po brazilsku:

Očištěný a omytý krocan se protkne slaninou, osolí, vole se naplní nádivkou a na másle se peče do červena.
Nádivka: máčená žemle se promíchá s játry, žaludkem, šunkou (vše na kostičky krájené), přidá se na tvrdo vařené rozsekané vejce, drobně krájená cibule, mletý pepř a rozetřený česnek.


Fotky receptu Krocan po brazilsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krocan po brazilsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty