Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krocan po brazilsku

fotka Krocan po brazilsku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krocan po brazilsku:

1 kg krocana  |  žaludek a játra z krocan  | 40 g šunky  | 1 vejce  | 100 g slaniny  | 30 g cibule  | 10 g česneku  | 20 g soli  | 2 g pepře  | 100 g másla  | 120 g žemle

Postup přípravy receptu Krocan po brazilsku:

Očištěný a omytý krocan se protkne slaninou, osolí, vole se naplní nádivkou a na másle se peče do červena.
Nádivka: máčená žemle se promíchá s játry, žaludkem, šunkou (vše na kostičky krájené), přidá se na tvrdo vařené rozsekané vejce, drobně krájená cibule, mletý pepř a rozetřený česnek.


Fotky receptu Krocan po brazilsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krocan po brazilsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !