Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krocan s pistáciemi

fotka Krocan s pistáciemi
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Krocan s pistáciemi:

3 kg krocan  | 4 lžíce olej  | nádivka:  | 500 g mleté vepřové maso  | 50 g mleté pistácie  | 125 ml smetana ke šlehání  | 125 ml mléko  | 250 g bílý chléb bez kůrky  | podle chuti: mletý černý pepř a sůl  | podle chuti: muškátový oříšek

Postup přípravy receptu Krocan s pistáciemi:

Krocana očistíme, omyjeme a osušíme. Zevnitř i zvenku ho osolíme a okořeníme.

Chléb zalijeme mlékem a smetanou. Srdce a játra z krocana drobně pokrájíme a vmícháme do mletého masa spolu s vymačkaným chlebem. Směs dochutíme muškátovým oříškem a solí. Nakonec vmícháme mleté pistácie.

Touto nádivkou krocana naplníme, zašijeme, celého potřeme olejem, dáme na pekáč a pečeme asi 2,5 hodiny dozlatohněda. Během pečení jej často podléváme vypečenou šťávou.

Krocana s pistáciemi servírujeme například s knedlíkem.



Fotky receptu Krocan s pistáciemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krocan s pistáciemi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !