Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křupavé brambory s jablky

fotka Křupavé brambory s jablky
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Křupavé brambory s jablky:

2 lžíce dijonské hořčice  | 8 velkých rozčtvrcených brambor  | 100 ml olivového oleje  | 2 jablka, zbavená jadřinců a každé nakrájené na 6 dílků

Postup přípravy receptu Křupavé brambory s jablky:

Ve větším hrnci přiveďte k varu osolenou vodu. Zamíchejte do ní 2 lžíce dijonské hořčice, přisypte 8 velkých rozčtvrcených brambor a sedm minut je povařte. Pak je slijte a přímo v hrnci zakapejte 100ml olivového oleje. Bramborami zamíchejte, aby se v oleji obalily ze všech stran, a odkryté je nechte vychladnout. Půl hodiny předtím, než se dopeče vepřové, vložte brambory pod mřížku do pekáče. Po dvaceti minutách k nim přidejte 2 jablka (zbavená jádřinců a každé nakrájené na 6 dílků). Zatímco vepřové odpočívá na prkénku, vraťte brambory s jablky do trouby na dalších dvacet minut; během pečení je jednou obraťte. Dochuťte solí a pepřem a podávejte.


Fotky receptu Křupavé brambory s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé brambory s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka