Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křupavé brambůrky

fotka Křupavé brambůrky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Křupavé brambůrky:

900 g malinkých brambůrek s tenkou slupkou  | 2 velká vejce  |  sůl  | 90 g Parmazánského sýra  | 1/4 lžičky kayanského pepře

Postup přípravy receptu Křupavé brambůrky:

Předehřát troubu na 200°C a vyložit plech s okrajem alobalem.

Položit brambory do napařovače položeného nad vařící vodou a napařovat je po 10-12min., nebo podle velikosti brambor, až jsou měkké.

Vložit našlehaná vejce do mělké misky a osolit je. Do jiné mělké misky vložit sýr a kayenský pepř.

Brambůrky obalit ve vejcích (nechat okapat přebytek) a potom v okořeněném sýru. Poskládat brambůrky na připravený plech a vložit je do trouby. Péct je asi 25min. do zlatova.

Brambůrky podávat při pokojové teplotě (mohou být připraveny až 3 hodiny před podáváním).


Fotky receptu Křupavé brambůrky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé brambůrky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !