Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křupavé grilované brambory se sýrovo-bylinkovou zálivkou

fotka Křupavé grilované brambory se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Křupavé grilované brambory se sýrovo-bylinkovou zálivkou:

4 porce brambory  | Směs na potírání:  | dle chuti: česnek, bazalka, máta, sůl, pepř, olivový olej, jemně nastrouhaný sýr eidam + parmezán (nemusí být)

Postup přípravy receptu Křupavé grilované brambory se sýrovo-bylinkovou zálivkou:

Brambory nařežeme na cca 1 cm plátky a dáme opéct na gril do zlatova, nakonec namažeme směsí z bylinek, česneku a a sýra kterou jsme si připravili v hmožďíři a necháme ještě pár minut na grilu aby se nám směs roztekla. Velmi jednoduché, velmi dobré, dá se samozřejmě připravit i vtroubě, na grilu doporučuji připravovat na silnějším alobalu pomazaném olejem. Brambory mohou být se slupkou i nemusí, recept se dá velmi snadno přizpůsobit individuální chuti.


Fotky receptu Křupavé grilované brambory se sýrovo-bylinkovou zálivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé grilované brambory se
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !