Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.01. 2018
Dnes má svátek Vladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křupavé jablečné smaženky

fotka Křupavé jablečné smaženky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Křupavé jablečné smaženky:

4 velká jablka  | 150 g polohrubé mouky  | 200 ml bílého vína  | 2 vejce  | trocha prášku do pečiva  |  sůl  |  olej na smažení  |  skořicový cukr

Postup přípravy receptu Křupavé jablečné smaženky:

Oloupeme jablka, vyřízneme z nich jádřince a jablka nakrájíme asi na půlcentimetrové proužky. Pak smícháme těstíčko z vajec, vína, soli a mouky s kypřícím práškem. Těstíčko důkladně ušleháme a potom v něm jablečné plátky obalujeme. Obalené plátky smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova, po usmažení přebytečný olej odsajeme do papírové kuchyňské utěrky a ještě teplé obalíme ve skořicovém cukru.


Fotky receptu Křupavé jablečné smaženky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé jablečné smaženky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !