Pěvecká show SuperStar 2018 zná své porotcePěvecká show SuperStar 2018 zná své porotce Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte s námi o 400 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 24.05. 2018
Dnes má svátek Jana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Křupavé nové brambůrky

fotka Křupavé nové brambůrky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Křupavé nové brambůrky:

12-16ks # drobných nebo středních nových brambor, vydrhnutých kartáčem  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžička sladké papriky  |  mořská sůl, čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu Křupavé nové brambůrky:

1. Zapněte troubu na 200 C, horkovzdušnou na 180°C. Očištěné brambory deset minut povařte v horké vodě.

2. Slité a osušené brambory naklaďte na plech vyložený pečicím papírem. Pomačkejte je šťouchadlem, pokapejte olejem, posypte paprikou, solí a pepřem. Pečte v rozpálené troubě dokřupava, zhruba dvacet minut.


Fotky receptu Křupavé nové brambůrky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavé nové brambůrky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !