Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.08. 2018
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krupicový nákyp s višněmi

fotka Krupicový nákyp s višněmi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Krupicový nákyp s višněmi:

60 g moučkového cukru  | 3 vejce  | 1 lžička citronové šťávy  | 30 g lískových oříšků  | 60 g krupice nebo dětské krupičky  | 150 g višní  | 1 vanilkový cukr  | na vymazání tuk  | na posypání moučkový cukr

Postup přípravy receptu Krupicový nákyp s višněmi:

Cukr, žloutky a citronovou šťávu našleháme do pěny. Z bílků ušleháme pevný sníh a s nastrouhanými lískovými oříšky a krupicí nebo dětskou krupičkou ho lehce vmícháme do žloutkové pěny. Višně vypeckujeme, posypeme vanilkovým cukrem a vmícháme do pěny. Těsto vlijeme do tukem vymazané zapékací mísy. Nákyp vložíme do mírně předehřáté trouby a zvolna pečeme 30 minut dorůžova. Horký nákyp vyklopíme, pocukrujeme a teplý ihned podáváme.


Fotky receptu Krupicový nákyp s višněmi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krupicový nákyp s višněmi
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !