Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 18.11. 2018
Dnes má svátek Romana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůta na žampiónech s uzeným sýrem

fotka Krůta na žampiónech s uzeným sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůta na žampiónech s uzeným sýrem:

1 kg krůty  | 30 g soli  | 2 g kmínu  | 60 g slaniny  | 60 g másla  | 100 g cibule  | 200 g žampionů  | 80 g uzeného sýru

Postup přípravy receptu Krůta na žampiónech s uzeným sýrem:

Čtyři porce krůty osolíme, vložíme na pekáč s rozškvařenou slaninou, podlejeme vodou a pod pokličkou pečeme do měkka. Na másle v jiné nádobě zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony a krátce osmažíme. Přidáme kmín a tuto směs přidáme ke krůtě. Před změknutím poklici odstraníme a maso dle potřeby poléváme vypečenou šťávou a podléváme vodou. Před podáváním navršíme na porci krůty žampiony, překryjeme plátky sýra a v troubě zapečeme.


Fotky receptu Krůta na žampiónech s uzeným sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůta na žampiónech s uzeným sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !