Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůta po tyrolsku

fotka Krůta po tyrolsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůta po tyrolsku:

600 g krůtích prsou  |  olej  | 80 g másla  | 200 g žampiónů  | 100 g debrecínky nebo šunky  | 100 g plátkového sýra  |  mletá sladká paprika  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůta po tyrolsku:

Z krůtích prsou nakrájíme plátky, naklepeme je, osolíme a opečeme na oleji doměkka. Žampióny nakrájíme na plátky, osolíme a podusíme na másle. Pak řízky vložíme do pekáčku, okořeníme pepřem a sladkou paprikou, každý poklademe plátkem šunky, na ni navrstvíme kopičku žampiónů a přikryjeme plátkem sýra. Zapečeme v troubě. Podáváme s brambory nebo rýží.


Fotky receptu Krůta po tyrolsku:

Krůta po tyrolsku
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Krůta po tyrolsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !