Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůta po tyrolsku

fotka Krůta po tyrolsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůta po tyrolsku:

600 g krůtích prsou  |  olej  | 80 g másla  | 200 g žampiónů  | 100 g debrecínky nebo šunky  | 100 g plátkového sýra  |  mletá sladká paprika  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůta po tyrolsku:

Z krůtích prsou nakrájíme plátky, naklepeme je, osolíme a opečeme na oleji doměkka. Žampióny nakrájíme na plátky, osolíme a podusíme na másle. Pak řízky vložíme do pekáčku, okořeníme pepřem a sladkou paprikou, každý poklademe plátkem šunky, na ni navrstvíme kopičku žampiónů a přikryjeme plátkem sýra. Zapečeme v troubě. Podáváme s brambory nebo rýží.


Fotky receptu Krůta po tyrolsku:

Krůta po tyrolsku
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Krůta po tyrolsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !