Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůta s tykvičkami a olivami

fotka Krůta s tykvičkami a olivami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Krůta s tykvičkami a olivami:

dle chuti: mletý pepř a sůl  | 1 ks zelená paprika  | 60 g strouhaný sýr  | 500 g krůtí prsíčka  | 0,5 dl rostlinný olej  | 100 g zelená oliva  | 1,5 dl bílé víno  | 3 ks rajče  | 0,5 dl olivový olej  | 300 g mladá zelená tykvička  | dle potřeby: petrželová nať  | 100 g černá oliva

Postup přípravy receptu Krůta s tykvičkami a olivami:

Vykostíme krůtí prsa, nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji dozlatova. Přidáme spařená, oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se tekutina napůl nevsákne.

Mezitím z tykviček odřízneme oba konce (jsou li tykvičky čertvé a mladé, tak je nemusíme loupat) a nakrájíme je na kostičky stejně jako papriku. Olivy překrojíme napůl a vypeckujeme. Vše přidáme ke krůtě, zalijeme vínem a dusíme do měkka.

Podáváme se strouhaným sýrem.



Fotky receptu Krůta s tykvičkami a olivami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůta s tykvičkami a olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !