Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.10. 2018
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůta s vepřem v zeleném župánku

fotka Krůta s vepřem v zeleném župánku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůta s vepřem v zeleném župánku:

500 g krůtích prsíček v jednom kuse  |  sůl a pepř  | 4 lžíce oleje  | nádivka:  | 150 g krůtího masa  | 1 vejce  | 120 g smetany  | 1 lžíce posekané petrželky  | 1/2 lžíčky soli  |  mletý pepř  | 1 lžíce citrónové šťavy  | 100 g žampionů  | 130 g čerstvého špenátu  | 1 plát vepřového na roládu

Postup přípravy receptu Krůta s vepřem v zeleném župánku:

Prsíčka opláchneme studenou vodou, osušíme. 150 g krůtího masa pomeleme a smícháme s vejcem, smetanou, perželkou, citronem, osolíme, opepříme.

Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky. Špenát očistíme pořádně propláchneme a blanšírujeme ve vařící vodě. Ocedíme a necháme vychladnout.

Prsíčka potřeme solí a pepřema opečeme na oleji z obou stran. Necháme je vychladnout. Špenát posekáme a se žampiony přidáme do mletého masa. Ochutíme a okořeníme.

Na plát tence vyklepaného vepřového masa rozetřeme asi 1 cm tlustě nádivku, na ni rozložíme krůtí prsíčka a vše zabalíme. Konce stiskneme a roládu spojem dolů vložíme do vymazané ohnivzdorné formy.

Troubu předehřejeme na 240°C a roládu pečeme asi 40 - 50 munut (jestliže roláda příliš hnědne, přikryjeme ji volně alobalem).

Maso vyjmeme a položíme na nahřátou mísu. Dobrou přílohou jsou zapečené brambory, dušená karotka a černý kořen.


Fotky receptu Krůta s vepřem v zeleném župánku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůta s vepřem v zeleném župánku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !