Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.10. 2018
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí granáty

fotka Krůtí granáty
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí granáty:

500 g krůtích prsou  | 200 g mletého masa  | 50 g anglické slaniny  | 50 g drůbežích jater  | 100 g sterilizovaných žampionů  | 1 ks vejce  |  sůl  |  pepř  |  muškátový oříšek  |  olej

Postup přípravy receptu Krůtí granáty:

Do mísy vložíme mleté maso, osolíme a opepříme, nastrouháme do něj muškátový oříšek (asi ¼ - ½ kávové lžičky), přidáme vajíčko a rukama dobře propracujeme. Poté přidáme nakrájenou anglickou slaninu, játra a žampiony. Společně promícháme tak, abychom vytvořili kompaktní hmotu. Krůtí prsa lehce naklepeme přes mikrotenový sáček a prořízneme do nich hlubokou kapsu. Maso na povrchu i uvnitř osolíme a kapsu naplníme připravenou masovou směsí. Pečlivě ji uzavřeme, a to buď jehlami na závitky nebo svážeme celá krůtí prsa nití. Takto připravená a naplněná krůtí prsa osmahneme na oleji na pánvi po obou stranách, vložíme do pekáče, přidáme kousek másla a zbylý olej a zvolna pečeme v troubě. Občas kontrolujeme, asi v polovině pečení maso obrátíme a podle potřeby mírně podléváme vlahou vodou případně vývarem. Na posledních deset minut pečení odkryjeme a necháme na povrchu vytvořit zlatou kůrčičku.
Krájíme na plátky, podáváme s bramborem, bramborovou kaší či rýží, doplníme zeleninovým nebo salátem podle sezony. Lze podávat i studené řezy proložené například plátky banánů či pomeranče.


Fotky receptu Krůtí granáty:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí granáty
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky