Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí jehly s banány

fotka Krůtí jehly s banány
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Krůtí jehly s banány:

4 krůtí řízky  | 2 pevné banány  | 2 červené cibule  | 3 lžíce červeného vína  |  rostlinný olej  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí jehly s banány:

Omyté a osušené krůtí řízky mírně naklepeme, vložíme do misky, zalijeme směsí červeného vína a přibližně stejného množství oleje a necháme nejméně hodinu marinovat. Pak řízky vyjmeme z marinády, necháme odkapat, osolíme je, opepříme a nakrájíme na kousky. Banány a cibule oloupeme, banány podélně rozkrojíme a nakrájíme na dílky, cibule na měsíčky. Připravené maso, banány a cibuli střídavě napíchneme na čtyři grilovací jehly nebo špejle s hrotem a rozložíme je na plech vyložený papírem na pečení, který jsme ještě potřeli olejem. Špízy vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů Celsia nebo pod rozehřátý gril a upečeme za průběžného otáčení doměkka a dozlatova. Podáváme s různě upravenými brambory.


Fotky receptu Krůtí jehly s banány:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí jehly s banány
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !