Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí kostičky na špenátu

fotka Krůtí kostičky na špenátu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí kostičky na špenátu:

400 g krůtích prsíček  | 300 g čerstvých špenátových listů  | 200 g sterilované kukuřice  | 2 malé cibulky  | 3 lžíce olivového oleje  | špetka muškátového oříšku  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí kostičky na špenátu:

Krůtí maso nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme, posypeme špetkou muškátového oříšku, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Nadrobno nakrájenou cibulku osmažíme dozlatova na olivovém oleji, přidáme kukuřici a krátce opečeme. Přidáme oprané nahrubo nakrájené špenátové lístky bez stonků, opatrně vše promícháme, mírně osolíme a prohřejeme. Mezitím na oleji zprudka opečeme odleželé maso, přidáme ho ke špenátu s kukuřicí, společně prohřejeme, případně ještě dochutíme a podáváme. Vhodnou přílohou jsou těstoviny.


Fotky receptu Krůtí kostičky na špenátu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí kostičky na špenátu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !