Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.07. 2018
Dnes má svátek Magdaléna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí koule

fotka Krůtí koule
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Krůtí koule:

500 g mletého krůtího masa  | 1 vejce  | 2 lžíce olivového oleje  | 1/2 svazečku zelené petrželky  | 1/2 lžičky vegety  | 1/2 lžičky pepře  | 2 lžíce vody  | 1 bujon  | podle potřeby strouhanka

Postup přípravy receptu Krůtí koule:

Umleté krůtí maso promícháme s vegetou, nasekanou zelenou petrželkou a pepřem. Pak přidáme vejce, olivový olej, 2-4 lžíce strouhanky (pokud je maso hodně vlhké tak více, pokud ne tak méně) a pečlivě vše rozmícháme. Z masa vytvoříme přibližně 12 koulí o velikosti zhruba jako meruňka a obalíme je jemně v strouhance. V litru vody rozpustíme bujón (nějaký drůbežího typu), můžeme přidat trochu vegety uvedeme do varu, jemně vložíme krůtí koule a přikryté a na malém plameni vaříme 30-40 minut.



Fotky receptu Krůtí koule:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí koule
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !