Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí maso dušené s houbami a česnekem

fotka Krůtí maso dušené s houbami a česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí maso dušené s houbami a česnekem:

600 g krůtího masa  | 2 dl bílého vína  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 200 g čerstvých hub  | 4 stroužky česneku  | 50 g oleje  |  hladká mouka  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí maso dušené s houbami a česnekem:

Maso nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce. Ze všech stran prudčeji orestujeme na rozpáleném oleji, pak mírně podlijeme, přiklopíme a dusíme doměkka. Porce masa občas obrátíme. Pak přidáme víno, rajčatový protlak a houby, které předtím podusíme na tuku s utřeným česnekem. Ještě chvíli podusíme a pak podáváme, jako příloha je vhodná rýže nebo brambory.


Fotky receptu Krůtí maso dušené s houbami a česnekem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso dušené s houbami a česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !