Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí maso dušené s houbami a česnekem

fotka Krůtí maso dušené s houbami a česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí maso dušené s houbami a česnekem:

600 g krůtího masa  | 2 dl bílého vína  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 200 g čerstvých hub  | 4 stroužky česneku  | 50 g oleje  |  hladká mouka  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí maso dušené s houbami a česnekem:

Maso nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, obalíme v hladké mouce. Ze všech stran prudčeji orestujeme na rozpáleném oleji, pak mírně podlijeme, přiklopíme a dusíme doměkka. Porce masa občas obrátíme. Pak přidáme víno, rajčatový protlak a houby, které předtím podusíme na tuku s utřeným česnekem. Ještě chvíli podusíme a pak podáváme, jako příloha je vhodná rýže nebo brambory.


Fotky receptu Krůtí maso dušené s houbami a česnekem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí maso dušené s houbami a česnekem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !