Vložil: | Mili123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krůtí maso na víně:
4 krůtí řízky
| špetka soli
| špetka mletého pepře
| 1 lžíce olivového oleje
| šálek červeného vína
| 1 lžíce jemně nasekané petrželky
| tuk na vymazání zapékací mísy
Postup přípravy receptu Krůtí maso na víně:
Omyté a osušené řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji prudce osmahneme z obou stran. Přendáme do vymazané zapékací mísy, posypeme petrželkou, polijeme vínem a ve středně horké troubě zapékáme cca 35 minut.
Fotky receptu Krůtí maso na víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!