Použité suroviny receptu Krůtí maso s růžičkovou kapustou:
600 g krůtího masa
| olej
| 500 ml masového vývaru
| 1/2 sáčku mražených kapustiček
| 1 lžíce sójové omáčky
| Solčanka
| 2 lžíce celozrnné mouky
Postup přípravy receptu Krůtí maso s růžičkovou kapustou:
Na oleji osmahneme na nudličky nakrájené krůtí maso. Ochutíme Solčankou, podlijeme vývarem a vaříme pod pokličkou. Asi po 20 minutách přidáme mražené kapustičky a celozrnnou mouku rozmíchanou ve studené vodě. Dochutíme sójovou omáčkou a povaříme ještě 15 minut. Podáváme s těstovinami
Fotky receptu Krůtí maso s růžičkovou kapustou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!