Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.08. 2018
Dnes má svátek Petra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí medailónky s játrovou pěnou

fotka Krůtí medailónky s játrovou pěnou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí medailónky s játrovou pěnou:

1 prsa z krůty /bez kůže/  | 1 krůtí játra  | 2 tvrdší rohlíky  | 2 vejce  | 2 lžíce mléka  |  tuk  |  sůl  |  pepř  |  petrželka  |  libeček

Postup přípravy receptu Krůtí medailónky s játrovou pěnou:

Maso nakrájíme na 8-10 medailonků, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme do pekáčku vymazaného tukem a zalijeme trochou vody. Vložíme do trouby a pečeme na 200°C. Když je maso skoro upečené, obrátíme je a naneseme na ně játrovou pěnu. Dopečeme. Pěnu zhotovíme z jater, která naškrabem, přidáme navlhčený rohlík, vejce, sůl, pepř a petrželku s libečkem. Rozmixujeme.


Fotky receptu Krůtí medailónky s játrovou pěnou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí medailónky s játrovou pěnou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !