Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí na žampionech

fotka Krůtí na žampionech
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí na žampionech:

dle potřeby: jíška tmavá  | dle chuti: omáčka sójová  | 1 kostka masox  | dle chuti: koření na čínu  | 500 g žampióny  | dle chuti: kari, pepř a sůl  | 5 ks řízky krůtí  | 1/4 krabičky smetany  | dle chuti: omáčka worcesterská  | dle potřeby: mouka hladká  | dle chuti: koření gyros

Postup přípravy receptu Krůtí na žampionech:

Krůtí řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Řízky opečeme na trošce tuku a přidáme 1 lžičku koření na čínu, gyros, kari dále kostku masoxu, sojovou a worcesterskou omáčku, to vše zalijeme vroucí vodou. Přidáme žampióny nakrájené na plátky, vaříme do změknutí žampiónů. Když jsou houby měkké zahustíme omáčku koupenou tmavou jíškou (není tak mastná) a přidáme asi 1/4 krabičky smetany.



Fotky receptu Krůtí na žampionech:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí na žampionech
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !