Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.08. 2018
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí plátky na houbách

fotka Krůtí plátky na houbách
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí plátky na houbách:

6 plátků krůtích prsíček  | 10 dkg anglické slaniny  | 2 cibule  | 5 stroužků česneku  | 0,5 kg čerstvých hub  |  sůl  |  mletý bílý pepř  | 1 lžička celého kmínu  | 1 lžíce sladké papriky  | 1 zakysaná smetana  | 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Krůtí plátky na houbách:

Maso omyjeme a nakrájíme na hranolky. Slaninu nakrájíme též na hranolky a dáme je vyškvařit do kastrolu. Potom přidáme plátky cibule, česneku, maso, koření a očištěné pokrájené houby - zalijeme horkou vodou a pod poklicí dusíme do měkka. Dochutíme kořením.
Do zakysané smetany vmícháme hladkou mouku, promícháme a tímto závarkem směs zahustíme. Prohříváme za stálého míchání alespoň 4 minuty.
Nejvhodnější přílohou k tomuto pokrmu je houskový knedlík.


Fotky receptu Krůtí plátky na houbách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí plátky na houbách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !