Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí plátky po řecku

fotka Krůtí plátky po řecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krůtí plátky po řecku:

600 g krůtího masa  | 1 cibule  | 6 stroužků česneku  | 150 g rajčatového protlaku  | 1,5 dl červeného vína  | 1 lžíce krystalového cukru  |  olej  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí plátky po řecku:

Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Osolíme, opepříme a prudce opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji. Pak maso vyjmeme, ve výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Vmícháme rajčatový protlak, červené víno a cukr, dobře promícháme, vložíme zpět plátky masa a pod pokličkou dodusíme. Občas promícháme a podle potřeby podlijeme vývarem. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Krůtí plátky po řecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí plátky po řecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !