Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí plátky s hořčicovou omáčkou

fotka Krůtí plátky s hořčicovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Krůtí plátky s hořčicovou omáčkou:

600 g krůtích prsou  |  olej  | 1 cibule  | 2 dl mléka  | 2 lžíce plnotučné hořčice  | 2 rajčata  |  petrželová nať  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí plátky s hořčicovou omáčkou:

Z masa nakrájíme plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran prudčeji opečeme. Pak zmírníme oheň a dopečeme plátky doměkka. Na pánvi nacháme zesklovatět drobně nakrájenou cibulku, přilijeme mléko, přidáme hořčici, uvedeme do varu a za stálého míchání vaříme. Osolíme, opepříme. Touto omáčkou přelijeme opečené plátky masa, navrch ozdobíme drobně pokrájenými rajčaty a zelenou petrželkou. Jako přílohu podáváme brambory.


Fotky receptu Krůtí plátky s hořčicovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí plátky s hořčicovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !