Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krůtí ragú na pomeranči

fotka Krůtí ragú na pomeranči
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí ragú na pomeranči :

500 g krůtího masa  | 1/2 kg celeru  | 2 pomeranče  | kelímek smetany  | 1/4 l vývaru  | 2 žloutky  | dle chuti cukr  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Krůtí ragú na pomeranči :

Celer omyjeme očistíme a nakrájíme na slabé plátky. Pomeranče omyjeme, oloupeme a pak vydlabeme dužinu a necháme okapat šťávu. Zahřejeme olej na kterém za stálého míchání necháme osmahnout nakrájené krůtí maso až změkne. Přidáme celerové plátky a ještě asi 10 minut dusíme. Osolíme a opepříme. Maso z celerem vyjmeme a výpek zalijeme pomerančovou šťávou, drůbežím vývarem, smetanou a vše krátce povaříme. Nakonec přidáme rozkvedlané žloutky a vložíme zpět maso s celerem a kousky pomerančové dužiny. Prohřejeme, ale už nevaříme. Dochutíme solí a pepřem a také špetkou cukru. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Krůtí ragú na pomeranči :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí ragú na pomeranči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !