Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí řízky s mangem

fotka Krůtí řízky s mangem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí řízky s mangem:

2 zralá manga  | 100 g goudy  | 4 lžíce posekané směsi bylinek  | 4 krůtí řízky  | 2 lžíce oleje  |  sůl  |  pepř  |  kari koření  |  sladká mletá paprika

Postup přípravy receptu Krůtí řízky s mangem:

Manga oloupeme a dužinu v dílcích odkrojíme od pecky. Goudu zbavíme kůry, najemno nastrouháme a smícháme s bylinkami. Řízky omyjeme a důkladně osušíme. Troubu předehřejeme na 180 °C. V pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm opečeme z obou stran. Vyjmeme z pánve, osolíme, opepříme, okořeníme kari kořením a mletou paprikou a vložíme do vymazané zapékací formy. Dílky manga poklademe na řízky. Vše posypeme směsí bylinek a sýra a zapékáme v troubě asi 10 minut. Podáváme se zeleným salátem, s rajčaty a bagetou.


Fotky receptu Krůtí řízky s mangem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí řízky s mangem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !