Použité suroviny receptu Krůtí řízky se zeleninovým špízem:
4 krůtí řízky
| 125 g žampionů
| 125 g malých rajčat
| 250 g zelených fazolek
| 1 paprika
| 20 g másla
| 8 plátků anglické slaniny
| 30 g bylinkového másla
| 1 lžíce oleje
| 1 balení parmazánské omáčky v prášku
Postup přípravy receptu Krůtí řízky se zeleninovým špízem:
Krůtí řízky omyjeme, osušíme a osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Žampiony otřeme mokrou utěrkou. Rajčata a fazolky očistíme a omyjeme. Papriku zbavíme jader a nakrájíme na osminky. Fazolky uvaříme v osolené vodě a necháme dobře okapat. Fazolky rozdělíme na 8 porcí a zabalíme je do plátku slaniny. Žampiony, rajčata a papriky napícháme na špízy a osolíme. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo a řízky na něm opékáme po obou stranách 5-6 min. Ve druhé pánvi rozehřejeme bylinkové máslo a špízy se svazky fazolek na něm opečeme. Upravíme na talířích s parmazánskou omáčkou.
Fotky receptu Krůtí řízky se zeleninovým špízem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!