Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu

fotka Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu:

600 g krůtích řízků  | 100 ml kysané smetany  | 1 vejce  |  špetka mleté sladké papriky  |  Solčanka  |  drcené kukuřičné lupínky  |  olej

Postup přípravy receptu Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu:

Krůtí maso nakrájíme na 4 řízky, lehce je naklepeme, posypeme Solčankou a obalíme je ve směsi kysané smetany, vajíčka a sladké papriky. Potom je obalíme v rozdrcených kukuřičných lupíncích a ihned vkládáme do rozpáleného oleje. Smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou.



Fotky receptu Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !