Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.10. 2018
Dnes má svátek Lukáš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu

fotka Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu:

600 g krůtích řízků  | 100 ml kysané smetany  | 1 vejce  |  špetka mleté sladké papriky  |  Solčanka  |  drcené kukuřičné lupínky  |  olej

Postup přípravy receptu Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu:

Krůtí maso nakrájíme na 4 řízky, lehce je naklepeme, posypeme Solčankou a obalíme je ve směsi kysané smetany, vajíčka a sladké papriky. Potom je obalíme v rozdrcených kukuřičných lupíncích a ihned vkládáme do rozpáleného oleje. Smažíme z obou stran dozlatova. Podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou.



Fotky receptu Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí řízky v křupavém kukuřičném obalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !