Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.10. 2018
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí steak se žampiónovým přelivem, pečené brambory s pažitkou

fotka Krůtí steak se žampiónovým přelivem, pečené brambory s pažitkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krůtí steak se žampiónovým přelivem, pečené brambory s pažitkou :

300 g krůtích prs  | kousek bazalky  | kousek petržele  | 50 g žampionů  | 5 g mouka pšeničná hladká  | 50 ml olej olivový  |  pažitka poříční  | 1 rajče  | 1/2 salát hlávkový  | 100 g okurky salátové  | 2 žluté papriky

Postup přípravy receptu Krůtí steak se žampiónovým přelivem, pečené brambory s pažitkou :

Část oleje smícháme s drcenou bazalkou a posekanou celerovou natí, směsí potřeme plátek masa a necháme alespoň hodinu odležet. Žampióny oloupeme a překrájíme na menší kousky. Maso z obou stran opečeme na teflonové pánvi, podlijeme, přidáme žampióny a dusíme doměkka. Poté maso vyjmeme a udržujeme na teple. Mouku smícháme s malým množstvím vody, zahustíme jí šťávu z masa a prováříme alespoň 10 minut. Brambory oškrábeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na plech, potřeme olejem, posypeme kmínem a pečeme v rozehřáté troubě. Upečené brambory sypeme sekanou pažitkou. Na talíři připravíme zeleninovou oblohu, přidáme brambory a krůtí steak, který lehce přelijeme žampiónovým přelivem.


Fotky receptu Krůtí steak se žampiónovým přelivem, pečené brambory s pažitkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí steak se žampiónovým přelivem,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !