Použité suroviny receptu Krůtí stehna na taragonu:
2 velká krůtí stehna, asi 30 dkg každé
| 1/3 hrnku olivového oleje
| 1/4 hrnku čerstvého taragonu
| 2 lžíce červeného vinného octa
| 1 lžíce dijonské hořčice
| 2 stroužky česneku, rozdrcené
| sůl a pepř dle chuti
Postup přípravy receptu Krůtí stehna na taragonu:
Smíchejte vše krom krůty. Stehna dejte do plastikového pytle, zalijte marinádou a nechte aspoň dvě hodiny, lépe však přes noc, marinovat.
Grilujte až maso není uvnitř ani růžové.
Takhle můžete připravit veškeré hnědé krůtí maso, nejen stehýnka.
Fotky receptu Krůtí stehna na taragonu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!