Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krůtí stehna se žampióny

fotka Krůtí stehna se žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Krůtí stehna se žampióny:

2 krůtí stehna  | 2 cibule  | 100 g žampiónů  | 50 g slaniny  | 20 g másla  |  jemná strouhanka  |  mletý pepř  |  petrželka  |  sůl

Postup přípravy receptu Krůtí stehna se žampióny:

Krůtí stehna vykostíme a zbavíme tlustých šlach. Nakrájíme na menší kusy, naklepeme, osolíme a okořeníme. Opečeme je na osmažené slanině nakrájené na kostičky. Maso vyjmeme a na slaninu dáme zpěnit nadrobno nakrájenou cibuli. Maso vrátíme, podlijeme horkým vývarem a 30 minut dusíme. Přidáme na plátky nakrájené žampióny a dusíme do měkka. Na másle osmažíme jemnou strouhanku, kterou zahustíme šťávu. Nakonec přidáme nasekanou petrželku, podle chuti ještě osolíme a okořeníme a podáváme s dušenou rýží nebo vařenými bramborami.


Fotky receptu Krůtí stehna se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí stehna se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !