Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí úprava

fotka Krůtí úprava
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Krůtí úprava:

1 krůtí řízek  | 1 lžička oleje  | 1 lžička koňaku  | špetka soli  | špetka pepře  |  bylinkové máslo  | 1 svazek čerstvého kopru  | 2-3 malé pomeranče  | 2 lžíce studené omáčky Spak

Postup přípravy receptu Krůtí úprava:

Krůtí řízek položíme na talíř. Olej rozšleháme s koňakem, přidáme sůl a pepř. Směsí polijeme krůtí řízek, přičemž směs rukama rovnoměrně vetřeme do masa a necháme odležet. Potom maso osušíme a grilujeme v předem vyhřátém grilu asi 4 minuty při maximální teplotě. Po grilování řízek rychle naservírujeme na vyhřátý talíř, ozdobíme bylinkovým máslem a větvičkou kopru, kolečky pomeranče a zalijeme studenou omáčkou Spak. Jako příloha chutná zvláště opečený tmavý chléb jako toast.


Fotky receptu Krůtí úprava:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí úprava
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !