Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí závitky se sušenými rajčaty a mozzarelou

fotka Krůtí závitky se sušenými rajčaty a mozzarelou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Krůtí závitky se sušenými rajčaty a mozzarelou:

400 g krůtí prsa  | 100 g mozzarela  | 100 g sušená rajčata  | 20 g bazalka  |  olivový olej  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Krůtí závitky se sušenými rajčaty a mozzarelou:

Krůtí prsa omyjeme a naporcujeme na 4 díly, v případě potřeby nařízneme a jemně naklepeme. Maso osolíme a opepříme. Mozzarelu nakrájíme na plátky. Připravíme si sušená rajčata a lístky bazalky. Maso potřeme olejem ze sušených rajčat a poklademe mozzarelou, bazalkou a rajčaty. Dobře uzavřeme, aby sýr nevytekl. Orestujeme na pánvi na troše oleje, aby se maso zatáhlo. Dopečeme v troubě (prvních 15 min. pod alobalem). Podávat můžeme jen s lehkým salátem a opečenou bagetkou.


Fotky receptu Krůtí závitky se sušenými rajčaty a mozzarelou:

Krůtí závitky se sušenými rajčaty a mozzarelou
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a mozzarelou
Krůtí závitky se sušenými rajčaty a mozzarelou
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Krůtí závitky se sušenými rajčaty a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !