Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Krvavice

fotka Krvavice
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 145 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krvavice :

4 kg uzené slaniny  | 4 kg vařeného libového vepřového bůčku  | 2 kg žitné mouky  | 30 g mletého černého pepře  | 10 g mletého nového koření  | 10 g drceného hřebíčku  |  kuchyňská sůl  |  vepřová krev

Postup přípravy receptu Krvavice :

Vařenou slaninu nasekáme na kostičky 0,5 cm a smícháme s najemno namletým vepřovým bokem. Žitnou mouku rozmícháme v krvi a spolu s kořením přidáme k masu. Promícháme tak, aby nám vznikla červená, hustá masa. Podle chuti osolíme. Plníme do tlačenkových pytlíků a vaříme 2,5 hodiny při teplotě 85°C. Pro zpestření se můžou přidat hrozinky(na 10 kg těsta 1 kg hrozinek).


Fotky receptu Krvavice :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krvavice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !