Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krvavice

fotka Krvavice
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 145 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Krvavice :

4 kg uzené slaniny  | 4 kg vařeného libového vepřového bůčku  | 2 kg žitné mouky  | 30 g mletého černého pepře  | 10 g mletého nového koření  | 10 g drceného hřebíčku  |  kuchyňská sůl  |  vepřová krev

Postup přípravy receptu Krvavice :

Vařenou slaninu nasekáme na kostičky 0,5 cm a smícháme s najemno namletým vepřovým bokem. Žitnou mouku rozmícháme v krvi a spolu s kořením přidáme k masu. Promícháme tak, aby nám vznikla červená, hustá masa. Podle chuti osolíme. Plníme do tlačenkových pytlíků a vaříme 2,5 hodiny při teplotě 85°C. Pro zpestření se můžou přidat hrozinky(na 10 kg těsta 1 kg hrozinek).


Fotky receptu Krvavice :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krvavice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !