Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.03. 2019
Dnes má svátek Leona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kuchařská pohotovost - Pirohy

fotka Kuchařská pohotovost - Pirohy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Kuchařská pohotovost - Pirohy:

Na těsto:  | 700 g hladké mouky  | 40 g krystalového cukru  | 30 g droždí  | 300 ml vody  | 4 vejce  | 20 g másla  |  špetka soli  | na ořechovou náplň: 110 ml vody  | 1 citrón  | 190 g cukru  | 15 g glukózy (medu)  | 15 g sušeného mléka  | 375 g mletých ořechů  | 10 g vanilkového cukru  | na makovou náplň: 200 g mletého máku  | 1 dcl mléka  | 3 polévkové lžíce povidel  |  moučkový cukr, skořice  | na masovou náplň: 0,5 kg mletého masa, 100 g cibule, 1 vejce, 2 bílky, olej, sůl, pepř

Postup přípravy receptu Kuchařská pohotovost - Pirohy:

Z droždí, vody, trochy cukru a mouky si připravíme kvásek. Když má správnou hustotu, přidáme všechnu zbývající mouku, cukr, vejce, špetku soli a máslo, necháme v teple vykynout a potom uhněteme těsto. To pak poprášíme moukou, vyválíme a nakrájíme na čtverce. Na každý z nich položíme trochu náplně a přeložíme do trojúhelníčků, kterým pevně spojíme okraje. Chceme-li být důslední, pak okraje na závěr zarovnáme rádýlkem. Pirožky smažíme ve vysoké vrstvě oleje z obou stran dozlatova.

Ořechová náplň:
Do vody nastrouháme kůru z omytého citronu, přidáme krystalový cukr, glukózu nebo med, sušené mléko a uvedeme k varu. Přisypeme mleté ořechy, vanilkový cukr a za stálého míchání vytvoříme hustou hmotu, kterou necháme vychladnout.

Maková náplň:
Svaříme mléko, přidáme cukr, povidla a špetku skořice, nakonec mák a všechno pořádně provaříme. Necháme vychladnout a můžeme začít plnit pirožky.

Masová náplň:
Cibuli opražíme na oleji, přidáme mleté maso, když je maso opražené, přidáme vejce, bílek, opepříme, osolíme. Směs necháme vychladnout a plníme jí pirožky.



Čtěte také článek o Kuchařské pohotovosti:

Kuchařská pohotovost zachrání vaše oslavy!





Fotky receptu Kuchařská pohotovost - Pirohy:

Kuchařská pohotovost - Pirohy
Kuchařská pohotovost - Pirohy
Kuchařská pohotovost - Pirohy
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Kuchařská pohotovost - Pirohy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !